UpitPozovite nas

Specijalna mesečna ponuda

Odlučite se za garsonjeru sa garažnim mestom u LUX51 kompleksu i uštedite 3.600€ do kraja decembra!

Znamo da kupovina stana nije laka odluka i zato smo odlučili da tokom decembra nagradimo sve koji traže mali stan sa 3.600€ popusta. Garsonjere u LUX51 komplesku su savremenog dizajna, sa panoramskim prozorom preko većine spoljnog zida i uvek dovoljno svetla, jer su orijentisane ka zapadu.

Garsonjere su površine do 30m2 i izduženog su oblika, tako da su podeljene u tri funkcionalne celine: kupatilo i garderoba pored ulaza, kuhinjski deo u sredini i dnevni boravak u najlepšem delu stana, pored prozora.

Cena će samo tokom decembra iznositi od 109.800€ + PDV, pri čemu svi kupci koji nemaju druge nekretnine dobijaju pun povrat PDV-a, budući da je kvadratura ispod 40m2. U cenu je uračunato garažno mesto, tako da ne morate više nikada da se brinete gde ćete parkirati kada se vraćate kući. Garsonjere se u LUX51 kompleksu locirane od prvog do petog sprata.

Mali stanovi u LUX51 kompleksu predstavljaju i odlično ulaganje, jer se najlakše iznajmljuju i pružaju najveću zaradu u odnosu na investiciju. Bilo da želite stan koji je prosto savršen za jednu osobu, tražite stan za dvoje, planirate da iznajmljujete ili nameravate jedan period da živite u stanu, pa kasnije da iznajmljujete, LUX51 garsonjere su odličan izbor.

Preuzmite ponudu

"*" indicates required fields

Vaše ime i prezime*
Socijalne mreže:
2022 © Lux Invest Internacional. Sva prava zadržana /Web design by Real Media Factory
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram