UpitPozovite nas

Specijalna mesečna ponuda

Požurite i pridružite se uspešnim kompanijama koje su kupile ekskluzivan prostor u poslovnoj zoni LUX 51 kompleksa!

Poslovnu zonu lamele A čine lokali na prvom spratu sa pogledom na ulicu Partizanske avijacije, kao i lokali sa pogledom na atrijum kompleksa. Lokali na prednjoj strani kompleksa idealni su za kompanije kojima je važna vidljivost sa ulice, dok su lokali sa pogledom na atrijum pogodniji za kompanije koje ne žele da se unutrašnjost vidi (ordinacije, kancelarije, itd).

Tokom maja, preostale lokale u poslovnoj zoni možete kupiti po ceni već od 2800€ po kvadratnom metru. Površina lokala je od 50m2 do 220m2, tako da su pogodni za sve kupce poslovnog prostora, od manjih uslužnih delatnosti, do restorana, predstavništava i prodavnica.

Do kraja maja, svi kupci poslovnog prostora mogu kupiti parking mesta sa 10% popusta. Parking mesta nalaze se na nivou -1, sa dirketnom vezom liftom do poslovne zone.

Pored lokala u poslovnoj zoni, koji su namenjeni kompanijama sa nižom i srednjom frekventnošću poseta, u LUX 51 kompleksu nalazi se i preko 50 lokala u prizemlju, koji su optimozovani za veliki broj poseta (supermatketi, kafići, igraonice...). Kompleks takođe poseduje dve poslovne mezonete, optimizovane za kancelarijski prostor.

Zahvaljujući tako širokoj lepezi vlasnika i zakupaca poslovnog prostora, LUX 51 će postati ubedljivo najposećeniji poslovno-uslužni kompleks na Bežanijskoj kosi, što je razlog više da i vi obezbedite svoje mesto u kompleksu!
PP2

površina:
174.69  m2
Vidi detaljnije

PP3

površina:
77.07 m²
Vidi detaljnije

PP5

površina:
53.29 m²
Vidi detaljnije

PP7

površina:
47.67 m²
Vidi detaljnije

PP8

površina:
53.11 m²
Vidi detaljnije

PP9

površina:
49.94 m²
Vidi detaljnije

PP10

površina:
77.43 m²
Vidi detaljnije

PP11

površina:
86.39 m²
Vidi detaljnije

PP12

površina:
217.69 m²
Vidi detaljnije
Preuzmi katalog poslovne zone

"*" indicates required fields

Vaše ime i prezime*
Socijalne mreže:
2022 © Lux Invest Internacional. Sva prava zadržana /Web design by Real Media Factory
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram