UpitPozovite nas

PREMIUM POSLOVNE MEZONETE

Vaš prostor, vaša pravila

Trospratne mezonete su izdvojeni deo LUX 51 kompleksa, u kojima kompanije mogu preuzeti u stalno vlasništvo jedan ili više spratova. Spratovi imaju zajedničko stepenište i lift, ali funkcionalno je svaki sprat potpuno odvojen od drugih. Površina sprata poslovne mezonete je oko 155m2, sa open space konceptom.

Budući da dve firme ne dele sprat i da se prostor kupuje, svaka firma će estetski i funkcionalno prilagoditi prostor na svoj način, tako da sprat u mezoneti predstavlja odraz vaše kompanije i njene poslovne kulture. U slučaju da kompaniji ne odgovara open space koncept, svaki prostor može se pregraditi po želji. Pregrađivanje je više nego lako jer se stepenište nalazi u središtu mezonete, tako da je moguće podeliti kancelarije tako da ima više ulaza.

Druga značajna prednost mezoneta leži u tome što je visina plafona 3 m i time ne samo da doprinosi da prostor izgleda prostranije nego vam daje i mogućnost za razna dizajnerska rešenja. U mezonete se ulazi iz atrijuma LUX 51 kompleksa. Brižno uređeni atrijum, u kome su i brojne prodavnice, kafići i uslužne delatnosti, predstavlja idealno mesto za pauzu.

Odaberite vašu mezonetu i vaš sprat

D3PP3

površina:
154.25  m2
Vidi detaljnije

D3PP4

površina:
154.25 m²
Vidi detaljnije

D4PP3

površina:
154.67 m²
Vidi detaljnije

D4PP4

površina:
154.67 m²
Vidi detaljnije

ODABERITE VAŠ POSLOVNI PROSTOR

Socijalne mreže:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram