Politike privatnosti

Ovim dokumentom Politike privatnosti uređuju se načini nakoji preduzeće Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51 i ujedno rukovalac podacima, koristi, održava i objavljuje informacije prikupljene od korisnika (u daljem tekstu, ’’Korisnik’’) sajta www.lux51.rs ili odredišnih strana (Landing Pages) u našem vlasništvu (u daljem tekstu ’’Websajt’’)

  1. Koje informacije prikupljamo

Lične informacije

Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51, prikuplja lične, identitikacione podatke od Korisnika na sledeće načine:

  • Putem kontakt formi
  • Putem formi za preuzimanje brošura
  • Kroz kolačiće u pregledaču,

a u vezi sa uslugama, aktivnostima, resursima i funkcijama dostupnim na našem Web sajtu.

Korisnicima sajta se, ukoliko je to potrebno, mogu tražiti ime, prezime, email adresa, broj telefona, dok kolačići prikupljaju IP adrese korisnika, osim ukoliko Korisnik nije drugačije podesio svoj pretraživač i podešavanja privatnosti na našem Web sajtu. Korisnici mogu posetiti naš sajt i anonimno. Lične podatke prikupljamo isključivo ukoliko korisnik našeg Web sajta da pristanak za prikupljanje podataka u skladu sa ovim politikama privatnosti.

Korisnici uvek mogu odbiti da pruže svoje lične podatke, s tim da u tom slučaju mogu biti uskraćeni za određene funkcionalnosti, mogućnost izvršavanja određenih aktivnosti i akcija na Web sajtu.

Informacije ne-ličnog porekla

Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51, zadržava pravo da prikuplja identifikacione podatke Korisnika koji su ne-ličnog porekla, poput onih o pretraživaču, tipu računara i tehničkim informacijama o korišćenju sredstava za priključenje našem sajtu, kao što su operativni sistem računara i Internet provajder, u svrhe statističkih analiza I unapređenja svojih digitalnih sredstava.

  • Svrha prikupljanja podataka

Pravni osnov prikupljanja vaših podataka je eventualno zasnivanje poslovnih odnosa. Vaši lični podaci će biti upotrebljeni isključivo u dole pomenute svrhe, osim ukoliko ispunjenje obaveza propisanih zakonom nezahteva drugačije.

Ostvarivanje kontakta i komunikacija

Svrha prikupljanja ličnih podataka jeste ostvarivanje kontakta sa Vama, u vezi sa Vašim interesovanjem i razumevanjem Vaših potreba. Lične informacije nam pomažu da identifikujemo osobe koje su ovim putem iskazale interesovanje za kupovinu/zakup nekretnine, te da efikasno i tačno odgovorimo na zahteve upućene našem prodajnom sektoru.

Personalizacija iskustava

Lične podatke možemo iskoristiti za personalizaciju sadržaja i ostalih korisničkih iskustava na našem Web sajtu, kao što su predefinisane korisničke putanje, stranice sajta koje se mogu prikazivati samo povlašćenim korisnicima, funkcionalnosti sajta i poruke.

Pokretanje promocija/informisanje/istraživanje

Lične podatke Korisnika koristimo da obavestimo korisnika o novom sadržaju na našem Web sajtu, nadogradnjama, istraživanjima, ali samo na taj način da ove promocije isporučujemo onim Korisnicima našeg Web sajta koji su prethodno dali pristanak da prime informacije o konkretnoj temi/grupi tema. U svakom trenutku se Korisnici mogu odjaviti sa našeg mejling servisa klikom na Odjavi se dugme, nakon čega njihovi lični podaci automatski bivaju uklonjeni sa ove liste.

  • Deljenje informacija

Radi funkcionisanja svih servisa koji se nalaze u okviru Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51, pravnog lica, stvaranja poslovnih odnosa i održavanja pozitivnih korisničkih iskustava, Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51, informacije deli sa servisima navedenim ispod. Svi ovi servisi su potpuno usklađeni sa GDPR regulativama i pružaju najviši nivo zaštite ličnih informacija Korisnika sajta. Obrada podataka o ličnosti će biti automatska, polu-automatska i/ili ručna.

Email klijent

Vaši lični podaci se mogu naći u okviru našeg email klijenta, radi odgovaranja na upite i efikasne komunikacije. U ovom servisu se mogu naći podaci kao što su: ime, prezime, email adresa, broj telefona. Email klijent vaše podatke razmenjuje i komunikaciju vrši putem visoko-bezbednog servera, PCI-E compliant nivoa kompatabilnosti, u kombinaciji sa SSL zaštitom sa 256-bitnom enkripcijom prilikom prenosa podataka.

MailerLite

MailerLite je servis koji koristimo za dostavljanje periodičnih E-mail marketing kampanja. U okviru ovog servisa se mogu naći lični podaci: ime, prezime, email adresa. Servis je u potpunosti usklađen sa GDPR regulativama.

Facebook i Instagram društvene mreže

Vaši lični podaci se mogu naći u okviru naših naloga na društvenim mrežama, ukoliko rešite da ih podelite sa nama kroz razmenu poruka, komentara ili popunjavanjem formi za generisanje kontakata (Lead Generation forms). Molimo vas da deljenje ličnih podataka kroz komentare na ovim društvenim mrežama najstrože izbegavate.

Google analitika i Google AdWords

Ovi servisi mogu prikupiti vašu IP adresu. IP adresa se može čuvati na ovim servisima najviše do 26 meseci od poslednje posete, nakon čega se automatski briše.

Pristup osoblja podacima

Ove servise mogu koristiti zaposleni u preduzeću Lux Invest Internacional d.o.o., prodajno osoblje, kao i agencija za digitalni marketing koji upravlja digitalnim sadržajem, samo i isključivo u okviru datog pristanka od strane Korisnika sajta i u gore navedene svrhe.

Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51 Vaše lične podatke neće dati na korišćenje trećim licima, u slučaju kadatako nalažu propisi.

  • Upotreba kolačića na Web sajtu

Trenutkom ulaska na Web sajt, Korisniku sajta se predstavljaju uslovi upotrebe Web sajta i Deklaracija o kolačićima, u kojoj je pojedinačno navedena svrha upotrebe svakog kolačića i njegova ročnost. Korisniku je data mogućnost da sam upravlja kolačićima za koje želi da budu instalirani u njegov Browser (Softver koji koristi za surfovanje internetom i Web sajtom). Više informacija o kolačićima koje koristi naš Web sajt, možete pronaći na stranici Deklaracija o kolačićima.

  • Informisanje u slučaju curenja podataka

U slučaju curenja podataka, Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51, obavestiće u roku od  24h od trenutka utvrđivanja nepravilnosti sva lica čiji podaci se mogu naći ugroženim.

  • Prava korisnika Web sajta

U skladu sa trenutnim zakonskim regulativama, shodno zakonu o zaštiti podataka o ličnosti ("Sl. glasnik RS", br. 87/2018), te GDPR regulativama, sledeća prava su obezbeđena Korisniku Web sajta:

• Da bude detaljno upoznat sa podacima koji se pribavljaju, načinu pribavljanja i upravljanja podacima

• Da zatraži svoje lične podatke na uvid

• Da zatraži da njegovi lični podaci budu izbrisani iz baze podataka i zaboravljeni.

• Da se u svakom trenutku odjavi sa email liste na koju se prethodno prijavi putem Newsletter registracije

  • Promene u politikama privatnosti

Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51, zadržava diskreciono pravo da ažurira ove politike privatnosti u bilo koje vreme. U tom slučaju, Lux Invest Internacional d.o.o, investitor na projektu Lux 51 može zatražiti od Korisnika sajta da ponovo pregledaju i daju pristanak na obradu podataka u skladu sa novoustanovljenim politikama privatnosti. U svakom trenutku, Korisnici Web sajta imaju pravo da nastave da anonimno pretražuju Web sajt. Korisnici sajta su dužni da stranicu sa Politikama privatnosti samostalno provere sa vremena na vreme i ostanu informisani o tome na koji način štitimo prikupljene lične podatke.

  • Prihvatanje uslova definisanih politikom privatnosti

Korisnici sajta koji prihvataju uslove korišćenja u skladu sa ovim politikama privatnosti, moći će da koriste sve funkcionalnosti ovog sajta u njihovom punom obimu. Ukoliko se ne slažete sa ovim politikama, molimo Vas da korišćenje našeg sajta nastavite u anonimnom modu.

  • Kontakt podaci

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti, izmenema, dostavljanjem ili brisanjem vaših podataka, možete nas kontaktirati:

Pismeni kontakt

Lux Invest Internacional d.o.o.

Partizanske avijacije 10

11070 Bežanijska kosa

Republika Srbija

Kontakt email-om: office@luxinvest.rs

Kontakt telefonom: +381 11 400 31 55

Odgovorna osoba: Nemanja Bekan

Socijalne mreže:
2022 © Lux Invest Internacional. Sva prava zadržana /Web design by Real Media Factory
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram