UpitPozovite nas

LOKALI U PRIZEMLJU

Najveći komercijalni centar na Bežanijskoj kosi

Kompletno prizemlje kompleksa, tri celokupne lamele, rezervisane su za 35 lokala, tako da će žitelji kompleksa imati verovatno najbolje uslove za kupovinu i dolazak do usluga u celom Beogradu. Komercijalni centar sa ovako velikim brojem lokala privući će sve žitelje Bežanijske kose, jer se nalazi u blizini izlaza na auto-put, tako da će za 90% stanovnika biti prirodna stanica kada žele da na putu kući nešto kupe ili obave. I dok drugi stambeni kompleksi teže da imaju manji broj velikih lokala, kako ne bi morali da brinu o velikom broju zakupaca, prizemlje LUX 51 kompleska sadrži lokale od 35m2 do 400m2, a među njima su neki veliki prostori, kao što su supermarket i vrtić, ali i mali biznisi, poput salona lepote, kafeterije i ostalih uslužnih delatnosti. Za zakupce poslovnog prostora obezbeđen je parking, kao i 50 parking mesta za kupce.

Sigurni smo da će prizemlje LUX 51 kompleksa privući i ugostitelje, jer će atraktivan izgled kompleksa značajno uticati na popularnost kafića i restorana. U ponudi je trenutno još samo nekoliko lokala, i zato požurite ako tražite bolju lokaciju za vaš biznis ili planirate da počnete nešto novo. LUX 51 oduševiće u jednakoj meri i vas i vaše kupce, a veliki broj lokala na jednom mestu, u prijatnom okruženju, stvoriće sinergetski efekat koji će se svakako odraziti na vaše poslovanje.

CL5

površina:
48.41 m²
prizemlje
Vidi detaljnije

CL7

površina:
48.34 m²
prizemlje
Vidi detaljnije

CL9

površina:
48.29 m²
prizemlje
Vidi detaljnije

CL12

površina:
131.23 m²
prizemlje
Vidi detaljnije

CL13

površina:
39.99 m²
prizemlje
Vidi detaljnije

ODABERITE VAŠ POSLOVNI PROSTOR

Socijalne mreže:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram