UpitPozovite nas

Kontakt

Svaka uspešna gradnja počinje kamenom temeljcem...

.....a svaka uspešna saradnja kontaktom, započnimo našu,
tako što ćete popunite kratku formu ispod.
Tel: +381629427687Tel: +381691141014

"*" indicates required fields

Vaše ime i prezime*
CBRE d.o.o. je deo CBRE Group, Inc. 
apsolutno je najveća svetska kompanija za promet i usluge u sektoru nekretnina.
CBRE nudi širok spektar integrisanih usluga, uključujući transakcije i projekt menadžment; upravljanje imovinom; upravljanje ulaganjima; procenama i vrednovanjem nepokretnosti; iznajmljivanje i prodaju svih tipova nekretnina; strateško savetovanje za kompanije; usluge vezane za hipoteke i usluge razvoja, itd. Iz Beograda, CBRE d.o.o. pokriva kompletan region jugoistocne Evrope gde svojim klijentima pruza najbolje i najprofesionalnije usluge u svim segmentima poslovanja, po najnovijim svetskim standardima.
Kontaktirajte nas u vezi sa kupovinom stambenog ili poslovnog prostora u kompleksu Lux 51 na sledeće brojeve telefona: 

Tel 1: 0608822022
Tel 2: 0608822001
Kompanija „Residence Hills“ rezultat je dugotrajnog istraživanja tržišta nekretnina, želja i potreba da se osavremeni način prodaje i kupovine i da se na jednom mestu nađu najatraktivnije nepokretnosti ne samo u Srbiji, nego i u celom svetu.
Angažovan je tim iskusnih stručnjaka iz oblasti prodaje nekretnina, ali i dizajna i adaptacije stambenih i poslovnih prostora, te tako na jednom mestu, u prilici smo da ponudimo sveobuhvatni izbor usluga iz ovih oblasti. Takođe, pružamo i konsultantske usluge kada je u pitanju investiciono ulaganje u nekretnine, kao i posredovanje u cilju bržeg i efikasnijeg odobravanja bankarskih kredita našim klijentima.
Kontaktirajte nas u vezi sa kupovinom stambenog ili poslovnog prostora u kompleksu Lux 51 na sledeće brojeve telefona: 

Tel 1: 069 5115151
Email: sinisa@residencehills.com
Socijalne mreže:
2022 © Lux Invest Internacional. Sva prava zadržana /Web design by Real Media Factory
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram